Beau gemist? Dit zijn de lekkerste kerst-recepten (video)

Beau gemist? Dit zijn de lekkerste kerst-recepten (video)

De Kersttafel zal wat minder drukbezet zijn dan we gewend zijn maar dat betekent niet dat we minder hoeven uit te pakken met heerlijke gerechten. Beau vroeg de bekende chefkoks Alain Caron, Joris Bijdendijk, Nadia Zerouali en Rudolph van Veen om een stressvrij, en enigszins betaalbaar, kerstmenu te maken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 14 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 14 december terugkijken bij Gids.tv.

Beau gemist? Dit zijn de lekkerste kerst-recepten (video) De Kersttafel zal wat minder drukbezet zijn dan we gewend zijn maar dat betekent niet dat we minder hoeven uit te pakken met heerlijke gerechten. Beau vroeg de bekende chefkoks Alain Caron, Joris Bijdendijk, Nadia Zerouali en Rudolph van Veen om een stressvrij, en enigszins betaalbaar, kerstmenu te maken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 14 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 14 december terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Dit zijn de lekkerste kerst-recepten (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Dit zijn de lekkerste kerst-recepten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier