Mark van Eeuwen bij première De Slag om de Schelde: "Dit is geen première" (video)

Mark van Eeuwen bij première De Slag om de Schelde: "Dit is geen première" (video)

De bioscopen gaan weer dicht, net nu de oorlogsfilm De Slag om de Schelde zou gaan draaien. Toch heeft executive producer Mark van Eeuwen, die tevens meespeelt, begrip voor de situatie: "Ik denk dat het een hele verstandige beslissing is dat de bioscopen dichtgaan, het gaat gewoon niet goed."

'Dit is geen première'
De feestelijke première was vanwege alle coronamaatregelen dan ook flink versoberd: "Ik zou dit ook eerlijk gezegd geen première willen noemen. Het is een vertoning met maximaal dertig mensen in een zaal." Begrijpelijkerwijs baalt hij daarvan: "Ik vind dat deze film een groot publiek verdient." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Mark van Eeuwen bij première <em>De Slag om de Schelde</em>: &quot;Dit is geen première&quot; (video) De bioscopen gaan weer dicht, net nu de oorlogsfilm De Slag om de Schelde zou gaan draaien. Toch heeft executive producer Mark van Eeuwen, die tevens meespeelt, begrip voor de situatie: "Ik denk dat het een hele verstandige beslissing is dat de bioscopen dichtgaan, het gaat gewoon niet goed." 'Dit is geen première'De feestelijke première was vanwege alle coronamaatregelen dan ook flink versoberd: "Ik zou dit ook eerlijk gezegd geen première willen noemen. Het is een vertoning met maximaal dertig mensen in een zaal." Begrijpelijkerwijs baalt hij daarvan: "Ik vind dat deze film een groot publiek verdient." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook De Slag om de Schelde: bekijk eerste beelden indrukwekkende oorlogsfilm Bekijk deze video » Bekijk hier de eerste trailer van De Slag om de Schelde (video) Bekijk deze video »
TV :
Mark van Eeuwen bij première De Slag om de Schelde: "Dit is geen première" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark van Eeuwen bij première De Slag om de Schelde: "Dit is geen première" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier