Albert Verlinde woest op demonstranten bij toespraak Rutte: "Stelletje gekken" (video)

Albert Verlinde woest op demonstranten bij toespraak Rutte: "Stelletje gekken" (video)

Uiteraard keek ook Albert Verlinde maandagavond, net als 8 miljoen andere mensen, naar de toespraak van Mark Rutte. Hij heeft hij zich daarbij flink lopen ergeren, maar niet aan de premier: "Wat me opviel was dat stelletje gekken dat buiten stond. Ik vond het echt ongelofelijk. Er is iemand die namens ons het woord voert, de premier, en die krijgt dan van 120 gekkies alleen maar herrie."

'Hij bleef geconcentreerd'
Hij vervolgt: "Mark Rutte bleef geconcentreerd en het was knap hoe hij de demonstranten meenam in zijn verhaal. Dat was geniaal." Bekijk de uitzending van Shownieuws, met de opmerkingen van Verlinde vanaf 3min00, hieronder.

Albert Verlinde woest op demonstranten bij toespraak Rutte: &quot;<em>Stelletje gekken</em>&quot; (video) Uiteraard keek ook Albert Verlinde maandagavond, net als 8 miljoen andere mensen, naar de toespraak van Mark Rutte. Hij heeft hij zich daarbij flink lopen ergeren, maar niet aan de premier: "Wat me opviel was dat stelletje gekken dat buiten stond. Ik vond het echt ongelofelijk. Er is iemand die namens ons het woord voert, de premier, en die krijgt dan van 120 gekkies alleen maar herrie." 'Hij bleef geconcentreerd'Hij vervolgt: "Mark Rutte bleef geconcentreerd en het was knap hoe hij de demonstranten meenam in zijn verhaal. Dat was geniaal." Bekijk de uitzending van Shownieuws, met de opmerkingen van Verlinde vanaf 3min00, hieronder. Bekijk ook Terugkijken: toespraak premier Mark Rutte over strenge lockdown Bekijk deze video » Zien: tientallen demonstranten tijdens toespraak Mark Rutte: "Rutte rot op!" Bekijk deze video »
TV :
Albert Verlinde woest op demonstranten bij toespraak Rutte: "Stelletje gekken" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde woest op demonstranten bij toespraak Rutte: "Stelletje gekken" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV