Cabaretière Eva Crutzen is zwanger: "OMG. Er komt een kind"

Cabaretière Eva Crutzen is zwanger: "OMG. Er komt een kind"

Babynieuws voor cabaretière Eva Crutzen. De actrice, die bekend is van de programma's Klikbeet en Promenade, is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze vandaag, dinsdag 15 december, bekend in een hilarisch bericht op Instagram.

"Ochtendmisselijkheid"
Onder een Instagramfoto grapt Eva: "OMG ER KOMT EEN KIND. We vinden onszelf eindelijk aimabel en tof genoeg om onszelf te gaan kopiëren. En dat dat dan ook nog lukt ja nou ja dat is natuurlijk hashtag MEGA", aldus de brunette. Verder laat Eva weten dat ze al achttien weken zwanger is en last had van ochtendmisselijkheid: "Maar goed #hetishetallemaalwaard", aldus de mommy to be. Bekijk de bekendmaking hieronder:

Bekijk hieronder een promo van Klikbeet met Eva's tips en tricks voor jonge moeders.

Cabaretière <em>Eva Crutzen</em> is zwanger: &quot;OMG. Er komt een kind&quot; Babynieuws voor cabaretière Eva Crutzen. De actrice, die bekend is van de programma's Klikbeet en Promenade, is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze vandaag, dinsdag 15 december, bekend in een hilarisch bericht op Instagram. "Ochtendmisselijkheid"Onder een Instagramfoto grapt Eva: "OMG ER KOMT EEN KIND. We vinden onszelf eindelijk aimabel en tof genoeg om onszelf te gaan kopiëren. En dat dat dan ook nog lukt ja nou ja dat is natuurlijk hashtag MEGA", aldus de brunette. Verder laat Eva weten dat ze al achttien weken zwanger is en last had van ochtendmisselijkheid: "Maar goed #hetishetallemaalwaard", aldus de mommy to be. Bekijk de bekendmaking hieronder: View this post on Instagram A post shared by Eva Crutzen (@evacrutzen) Bekijk hieronder een promo van Klikbeet met Eva's tips en tricks voor jonge moeders. Bekijk ook Kim Feenstra over heftige bevalling, bekijk het interview Bekijk deze video » Bo Maerten is zwanger van eerste kindje: ''Ik kan dit gebruiken voor mijn rol'' (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cabaretière Eva Crutzen is zwanger: "OMG. Er komt een kind" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier