Op1: Wouter van Geffen begin 2020: "Toen al vreselijke longfoto's uit China"

Op1: Wouter van Geffen begin 2020: "Toen al vreselijke longfoto's uit China"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 december terugkijken bij Gids.tv*.

<em>Op1</em>: Wouter van Geffen <em>begin 2020</em>: &quot;Toen al vreselijke longfoto's uit China&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 december terugkijken bij Gids.tv*. In het begin van 2020 zagen we de beelden uit China, maar namen we het virus nog niet helemaal serieus. Toch voelde Wouter van Geffen de ernst van de situatie toen al een beetje aankomen: "Ik zag in de vakbladen, de medische literatuur, de verhalen komen en vreselijke beelden uit China, vreselijk longfoto's." Natuurlijk had ook Wouter dit niet zo ernstig zien aankomen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1: Wouter van Geffen begin 2020: "Toen al vreselijke longfoto's uit China"

In het begin van 2020 zagen we de beelden uit China, maar namen we het virus nog niet helemaal serieus. Toch voelde Wouter van Geffen de ernst van de situatie toen al een beetje aankomen: "Ik zag in de vakbladen, de medische literatuur, de verhalen komen en vreselijke beelden uit China, vreselijk longfoto's." Natuurlijk had ook Wouter dit niet zo ernstig zien aankomen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Wouter van Geffen begin 2020: "Toen al vreselijke longfoto's uit China" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier