Woensdag in de 5 Uur Show: geboortedag Beethoven & Jelte van der Goot

Woensdag in de 5 Uur Show: geboortedag Beethoven & Jelte van der Goot

Brecht van Hulten presenteert woensdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen:

  • De 250e geboortedag van Ludwig van Beethoven wordt gevierd
  • Radio-dj Jelte van der Goot praat mee met alle onderwerpen

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van woensdag hieronder

Woensdag in de <em>5 Uur Show</em>: geboortedag Beethoven &amp; Jelte van der Goot Brecht van Hulten presenteert woensdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen: De 250e geboortedag van Ludwig van Beethoven wordt gevierd Radio-dj Jelte van der Goot praat mee met alle onderwerpen Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van woensdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tijl Beckand over Beethoven in Beau: "De vijfde van Beethoven was een instant hit" Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in de 5 Uur Show: geboortedag Beethoven & Jelte van der Goot

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in de 5 Uur Show: geboortedag Beethoven & Jelte van der Goot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier