Zien: Tim Hofman in felle discussie met SGP-lid Tom de Nooijer over open kerken

Zien: Tim Hofman in felle discussie met SGP-lid Tom de Nooijer over open kerken

Er is al tijden een discussie over de positie van kerken binnen de grondwet. Aangezien kerken steeds uitgesteld worden van de coronamaatregelen, ontstaat er een maatschappelijke discussie. Is het geloof belangrijker dan de economie, de opleiding van de jeugd en het geestelijke welzijn van onze samenleving? Jeroen Holtrop heeft Tim Hofman en SGP-raadslid Tom de Nooijer te gast om hierover te praten.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Tim Hofman</em> in felle discussie met SGP-lid Tom de Nooijer over open kerken Er is al tijden een discussie over de positie van kerken binnen de grondwet. Aangezien kerken steeds uitgesteld worden van de coronamaatregelen, ontstaat er een maatschappelijke discussie. Is het geloof belangrijker dan de economie, de opleiding van de jeugd en het geestelijke welzijn van onze samenleving? Jeroen Holtrop heeft Tim Hofman en SGP-raadslid Tom de Nooijer te gast om hierover te praten. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Boa grijpt in bij Action in Hilversum, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Viral :
Zien: Tim Hofman in felle discussie met SGP-lid Tom de Nooijer over open kerken


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tim Hofman in felle discussie met SGP-lid Tom de Nooijer over open kerken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier