Donderdag in De 5 Uur Show: Daan Nieber over Grote Keuringsdienst Van Waarde Test

Donderdag in De 5 Uur Show: Daan Nieber over Grote Keuringsdienst Van Waarde Test

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten:

  • Daan Nieber vertelt meer over De Grote Keuringsdienst Van Waarde Test.
  • Abbey Hoes komt optreden.
  • Shirma Rouse is ook te gast.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Daan Nieber over <em>Grote Keuringsdienst Van Waarde Test</em> Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten: Daan Nieber vertelt meer over De Grote Keuringsdienst Van Waarde Test. Abbey Hoes komt optreden. Shirma Rouse is ook te gast. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic Bekijk deze video » Beau gemist? Berget Lewis, Shirma Rouse en Dwight Dissels zingen gospel Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De 5 Uur Show: Daan Nieber over Grote Keuringsdienst Van Waarde TestCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Daan Nieber over Grote Keuringsdienst Van Waarde Test of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier