Bizarre beelden: fietspad aangelegd rondom lantaarnpaal in Zwolle

Bizarre beelden: fietspad aangelegd rondom lantaarnpaal in Zwolle

Een bijzondere situatie in Zwolle: door de aanleg van een nieuwe bushalte aan de Waallaan in de wijk Aa-landen staat een lantaarnpaal nu in het fietspad. Levensgevaarlijk, vindt bijvoorbeeld buurtbewoner Rudi van der Vegte. Hij heeft inmiddels drie keer gebeld met de gemeente, aangezien dit toch wel een hele vreemde situatie is. Gelukkig wordt de paal vandaag verplaatst, zodat fietsers veilig kunnen passeren.

Bekijk de vidoe van De Stentor hieronder.

Bizarre beelden: <em>fietspad aangelegd</em> rondom lantaarnpaal in Zwolle Een bijzondere situatie in Zwolle: door de aanleg van een nieuwe bushalte aan de Waallaan in de wijk Aa-landen staat een lantaarnpaal nu in het fietspad. Levensgevaarlijk, vindt bijvoorbeeld buurtbewoner Rudi van der Vegte. Hij heeft inmiddels drie keer gebeld met de gemeente, aangezien dit toch wel een hele vreemde situatie is. Gelukkig wordt de paal vandaag verplaatst, zodat fietsers veilig kunnen passeren. Bekijk de vidoe van De Stentor hieronder. Bekijk ook Heftig: motoragent botst op fietsende kinderen in Babberich (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Bizarre beelden: fietspad aangelegd rondom lantaarnpaal in Zwolle


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: fietspad aangelegd rondom lantaarnpaal in Zwolle of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier