Gerard Joling over contact met Gordon: "Hij wenst mij een overval toe" (video)

Gerard Joling over contact met Gordon: "Hij wenst mij een overval toe" (video)

Gerard Joling is uitgenodigd door Radio 538 om zijn mening te geven over nieuw uitgebrachte liedjes. Zo reageert hij op de nieuwe kerstsingle van Mariah Carey, Ariana Grande en Jennifer Hudson, maar ook op die van Emma Heesters en de Snollebollekes.

Appje gestuurd
Hij zingt af en toe mee, doet een dansje en doet wat hilarische uitspraken. Hij vertelt ook over zijn contact met Gordon, wat al jaren niet zo soepel meer loopt. Toen het bekend werd dat Gordon overvallen was, heeft Gerard een appje gestuurd met de boodschap dat hij dat zijn ergste vijand niet toe zou wensen. Hierop reageerde Gordon hilarisch, namelijk met: "Maar ik jou wel!"

Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

<em>Gerard Joling</em> over contact met Gordon: &quot;Hij wenst mij een overval toe&quot; (video) Gerard Joling is uitgenodigd door Radio 538 om zijn mening te geven over nieuw uitgebrachte liedjes. Zo reageert hij op de nieuwe kerstsingle van Mariah Carey, Ariana Grande en Jennifer Hudson, maar ook op die van Emma Heesters en de Snollebollekes. Appje gestuurdHij zingt af en toe mee, doet een dansje en doet wat hilarische uitspraken. Hij vertelt ook over zijn contact met Gordon, wat al jaren niet zo soepel meer loopt. Toen het bekend werd dat Gordon overvallen was, heeft Gerard een appje gestuurd met de boodschap dat hij dat zijn ergste vijand niet toe zou wensen. Hierop reageerde Gordon hilarisch, namelijk met: "Maar ik jou wel!" Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Gerard Joling over de coronamaatregelen: "Wat een rare wereld" Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling over contact met Gordon: "Hij wenst mij een overval toe" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling over contact met Gordon: "Hij wenst mij een overval toe" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV