Zien: Peter Pannekoek gaf Famke Louise deskundig advies voor bezoek aan Jinek

Zien: Peter Pannekoek gaf Famke Louise deskundig advies voor bezoek aan Jinek

Het is zonder twijfel één van de meest besproken televisieoptredens van dit jaar: het bezoek van Famke Louise aan Jinek, waar ze de actie #ikdoenietmeermee probeerde te verantwoorden. Achteraf blijft dat haar 'manager', Peter Pannekoek, haar van tevoren van deskundig advies heeft voorzien.

Trending
Famke Louise kan het advies van haar manager niet geloven: "Ik heb superveel respect voor corona? Maar dit is een virus waar superveel mensen onder lijden!" Dat was ook het precies het punt van Pannekoek. Volgens hem worden de mensen gek na zulke uitspraken; het lijkt hem vooral te doen om het feit dat Famke dan een week - of een maand - trending topic is.

Bekijk de hilarische video van de Comedy Central Kater van 2020. De Comedy Central Kater van 2020 is op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) om 20.00 uur te zien op Comedy Central.

Zien: Peter Pannekoek gaf <em>Famke Louise</em> deskundig advies voor bezoek aan <em>Jinek</em> Het is zonder twijfel één van de meest besproken televisieoptredens van dit jaar: het bezoek van Famke Louise aan Jinek, waar ze de actie #ikdoenietmeermee probeerde te verantwoorden. Achteraf blijft dat haar 'manager', Peter Pannekoek, haar van tevoren van deskundig advies heeft voorzien. TrendingFamke Louise kan het advies van haar manager niet geloven: "Ik heb superveel respect voor corona? Maar dit is een virus waar superveel mensen onder lijden!" Dat was ook het precies het punt van Pannekoek. Volgens hem worden de mensen gek na zulke uitspraken; het lijkt hem vooral te doen om het feit dat Famke dan een week - of een maand - trending topic is. Bekijk de hilarische video van de Comedy Central Kater van 2020. De Comedy Central Kater van 2020 is op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Bekijk ook Beau: Famke Louise emotioneel bij beelden documentaire: ‘Hele donkere periode’ Bekijk deze video » Beau gemist? Famke Louise in documentaire openhartig over dood van vader Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Peter Pannekoek gaf Famke Louise deskundig advies voor bezoek aan Jinek


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter Pannekoek gaf Famke Louise deskundig advies voor bezoek aan Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier