Zien: Robert Lewandowski wint prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar

Zien: Robert Lewandowski wint prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar

Eigenlijk verkeert de Poolse superspits Robert Lewandowski al jaren in topvorm, maar het afgelopen seizoen was hij echt van een buitenaards niveau. Lewandowski won donderdag dan ook de FIFA-prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar.

Messi en Ronaldo
De afgelopen jaren werd het prijzengala gedomineerd door Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, met een uitzondering in 2018 (toen won Luka Modric de prijs). De jury kon echter niet om de indrukwekkende cijfers van Lewandowski heen. Met Bayern München won hij de Bundesliga, de DFB-Pokal én de Champions League en Lewandowski scoorde 55 goals in 47 wedstrijden.

Bekijk hieronder hoe Robert Lewandowski de prijs in ontvangst neemt.

Zien: <em>Robert Lewandowski</em> wint prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar Eigenlijk verkeert de Poolse superspits Robert Lewandowski al jaren in topvorm, maar het afgelopen seizoen was hij echt van een buitenaards niveau. Lewandowski won donderdag dan ook de FIFA-prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar. Messi en RonaldoDe afgelopen jaren werd het prijzengala gedomineerd door Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, met een uitzondering in 2018 (toen won Luka Modric de prijs). De jury kon echter niet om de indrukwekkende cijfers van Lewandowski heen. Met Bayern München won hij de Bundesliga, de DFB-Pokal én de Champions League en Lewandowski scoorde 55 goals in 47 wedstrijden. Bekijk hieronder hoe Robert Lewandowski de prijs in ontvangst neemt. Bekijk ook Samenvatting VfB Stuttgart - Bayern München (Bundesliga) Bekijk deze video » Samenvatting Bayern München - VfL Wolfsburg (Bundesliga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Robert Lewandowski wint prijs voor Wereldvoetballer van het Jaar

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV