Video: staredown Badr Hari en Benjamin Adegbuyi op GLORY76

Video: staredown Badr Hari en Benjamin Adegbuyi op GLORY76

Badr Hari denkt zaterdag geen enkel probleem te gaan hebben met de Roemeen Benjamin Adegbuyi, tijdens GLORY76: "Ik vind hem een niet-creatieve vechter. Hij zal geen dingen uit zijn hoge hoed gaan toveren. Na de eerste ronde zal het klaar zijn."

'Van niemand onder indruk'
Hari blaakt sowieso van het zelfvertrouwen en is van niemand onder de indruk, vertelt hij vrijdagochtend. Bekijk het hele interview en beelden van de staredown met Adegbuyi hieronder, in de video van Nu.nl.

Video: staredown Badr Hari en Benjamin Adegbuyi op <em>GLORY76</em> Badr Hari denkt zaterdag geen enkel probleem te gaan hebben met de Roemeen Benjamin Adegbuyi, tijdens GLORY76: "Ik vind hem een niet-creatieve vechter. Hij zal geen dingen uit zijn hoge hoed gaan toveren. Na de eerste ronde zal het klaar zijn." 'Van niemand onder indruk'Hari blaakt sowieso van het zelfvertrouwen en is van niemand onder de indruk, vertelt hij vrijdagochtend. Bekijk het hele interview en beelden van de staredown met Adegbuyi hieronder, in de video van Nu.nl. GLORY76 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 19 december vanaf 21:00 uur te zien via de betaalde livestream van Spike/GLORY. Je kunt de wedstrijd ook bekijken op een livestream via Gids.tv. Bekijk ook Video: Badr Hari over Glory76-wedstrijd tegen Benjamin Adegbuyi Bekijk deze video » Badr Hari weer hersteld van corona: ''Voor Hari is gevecht tegen Adegbuyi een tussendoortje'' Bekijk deze video »
Sport :
Video: staredown Badr Hari en Benjamin Adegbuyi op GLORY76

GLORY76 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 19 december vanaf 21:00 uur te zien via de betaalde livestream van Spike/GLORY. Je kunt de wedstrijd ook bekijken op een livestream via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: staredown Badr Hari en Benjamin Adegbuyi op GLORY76 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV