Kijk LIVE: GLORY76 Prelim show met gevecht Jos van Belzen en Damian Johansen

Kijk LIVE: GLORY76 Prelim show met gevecht Jos van Belzen en Damian Johansen

Kijk LIVE: <em>GLORY76 Prelim show</em> met gevecht Jos van Belzen en Damian Johansen De GLORY76 Prelim show is zaterdag 19 december vanaf 20.00 uur te volgen via de livestream hierboven. Badr Hari keert op 19 december terug in de ring en neemt het op tegen de Roemeense Benjamin Adegbuyi. Voorafgaand aan die wedstrijd is er een zogenaamde ‘prelim show’ (voorprogramma), die je via de livestream hierboven kunt kijken. De hoofdgevechten van GLORY76, zoals die van Badr Hari, kun je niet op tv zien, maar wel volgen via een livestream. Bekijk ook Live stream GLORY 76 met Badr Hari - Benny Adegbuyi Bekijk deze video » Spannende show als voorprogramma GLORY76Naast Badr Hari komen nog meer kickboksers deze avond in actie, zoals Cédric Doumbé en Karim Ghajji. Maar voor dit spektakel losbarst, kun je al genieten van een voorprogramma. Het belooft een spannende show te worden die ons voorbereidt op het hoofdprogramma, met onder meer een gevecht van lichtgewichten Jos van Belzen en Damian Johansen. In de video hierboven kun je zaterdag 19 december vanaf 20.00 uur kijken naar het voorprogramma van GLORY76. GLORY76 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 19 december vanaf 21:00 uur te zien via de betaalde livestream van Spike/GLORY. Je kunt de wedstrijd ook bekijken op een (betaalde) livestream via Gids.tv. Badr Hari weer hersteld van corona: ''Voor Hari is gevecht tegen Adegbuyi een tussendoortje'' Bekijk deze video » Video: staredown Badr Hari en Benjamin Adegbuyi op GLORY76 Bekijk deze video » Badr Hari kijkt uit naar GLORY76-gevecht tegen Adegbuyi met indrukwekkende video Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: GLORY76 Prelim show met gevecht Jos van Belzen en Damian Johansen

De GLORY76 Prelim show is zaterdag 19 december vanaf 20.00 uur te volgen via de livestream hierboven.

Badr Hari keert op 19 december terug in de ring en neemt het op tegen de Roemeense Benjamin Adegbuyi. Voorafgaand aan die wedstrijd is er een zogenaamde ‘prelim show’ (voorprogramma), die je via de livestream hierboven kunt kijken.

De hoofdgevechten van GLORY76, zoals die van Badr Hari, kun je niet op tv zien, maar wel volgen via een livestream.

Spannende show als voorprogramma GLORY76
Naast Badr Hari komen nog meer kickboksers deze avond in actie, zoals Cédric Doumbé en Karim Ghajji. Maar voor dit spektakel losbarst, kun je al genieten van een voorprogramma. Het belooft een spannende show te worden die ons voorbereidt op het hoofdprogramma, met onder meer een gevecht van lichtgewichten Jos van Belzen en Damian Johansen.

In de video hierboven kun je zaterdag 19 december vanaf 20.00 uur kijken naar het voorprogramma van GLORY76.

GLORY76 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 19 december vanaf 21:00 uur te zien via de betaalde livestream van Spike/GLORY. Je kunt de wedstrijd ook bekijken op een (betaalde) livestream via Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: GLORY76 Prelim show met gevecht Jos van Belzen en Damian Johansen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier