Video: Tim van Teunenbroek (DieTim) vertelt hoe hij werd mishandeld na aanrijding

Video: Tim van Teunenbroek (DieTim) vertelt hoe hij werd mishandeld na aanrijding

Tim van Teunenbroek vertelt dat hij is geslagen na een aanrijding. De Youtuber, ook wel bekend als Snapking en DieTim, zegt dat hij per ongeluk achteruitreed tegen een andere auto aan en aan de confrontatie met die bestuurder een blauw oog heeft overgehouden.

Klap na scheldpartij
“Die meneer stapte direct agressief uit, die zei: debiel, kun je niet uitkijken?”, vertelt Tim, die bekent dat hij terugschold en daarna een klap kreeg. “Ik heb hem alleen uitgescholden voor debiel omdat hij aan mijn deur trok en mijn hele arm meeging.” Opvallend is dat Famke Louise eerder uit de school klapte over haar gewelddadige ex. Ze noemde geen namen, maar volgens hardnekkige geruchten zou het om deze Tim gaan.

Bekijk het verhaal van Tim van Teunenbroek over de mishandeling in de video van de Telegraaf hieronder.

Video: <em>Tim van Teunenbroek</em> (DieTim) vertelt hoe hij werd mishandeld na aanrijding Tim van Teunenbroek vertelt dat hij is geslagen na een aanrijding. De Youtuber, ook wel bekend als Snapking en DieTim, zegt dat hij per ongeluk achteruitreed tegen een andere auto aan en aan de confrontatie met die bestuurder een blauw oog heeft overgehouden. Klap na scheldpartij“Die meneer stapte direct agressief uit, die zei: debiel, kun je niet uitkijken?”, vertelt Tim, die bekent dat hij terugschold en daarna een klap kreeg. “Ik heb hem alleen uitgescholden voor debiel omdat hij aan mijn deur trok en mijn hele arm meeging.” Opvallend is dat Famke Louise eerder uit de school klapte over haar gewelddadige ex. Ze noemde geen namen, maar volgens hardnekkige geruchten zou het om deze Tim gaan. Bekijk het verhaal van Tim van Teunenbroek over de mishandeling in de video van de Telegraaf hieronder. Shima Kaes doet aangifte poging tot doodslag tegen Johnny de Mol (De Telegraaf) Bekijk deze video » RTL Boulevard Aangifte ex Johnny de Mol 'discutabel' volgens John van den Heuvel Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Tim van Teunenbroek (DieTim) vertelt hoe hij werd mishandeld na aanrijding


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Tim van Teunenbroek (DieTim) vertelt hoe hij werd mishandeld na aanrijding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier