TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 18 december

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 18 december

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 18 december Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug, na de ministerraad van vrijdag 18 december. Het weekend staat voor de deur, wat betekent dat de ministers weer met elkaar in gesprek gingen. Ook deze vrijdag vond de ministerraad plaats en hield premier Mark Rutte na afloop een persconferentie. Dit was de laatste ministerraad van 2020 voor het kerstreces. Bekijk ook Hugo de Jonge bij Beau over gefluit tijdens toespraak Rutte: "Geen aandacht aan besteden" (video) Bekijk deze video » Coronacrisis weer belangrijk onderwerp persconferentieNaar verwachting is de coronacrisis ook deze keer weer een belangrijk onderwerp van gesprek. Maandag werd er nog een strenge lockdown aangekondigd, inmiddels zijn de meeste winkels en scholen weer gesloten. Het goede nieuws is dat er naar verwachting vanaf begin 2021 wordt gevaccineerd. In de video van NU.nl hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 18 december terugkijken. Talkshow M gemist? Neelie Kroes: "Mark Rutte had heftige beelden moeten tonen" Bekijk deze video » Dominee Gremdaat over 'het nieuwe kerst vieren' bij Talkshow M Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 18 december

Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug, na de ministerraad van vrijdag 18 december.

Het weekend staat voor de deur, wat betekent dat de ministers weer met elkaar in gesprek gingen. Ook deze vrijdag vond de ministerraad plaats en hield premier Mark Rutte na afloop een persconferentie. Dit was de laatste ministerraad van 2020 voor het kerstreces.

Coronacrisis weer belangrijk onderwerp persconferentie
Naar verwachting is de coronacrisis ook deze keer weer een belangrijk onderwerp van gesprek. Maandag werd er nog een strenge lockdown aangekondigd, inmiddels zijn de meeste winkels en scholen weer gesloten. Het goede nieuws is dat er naar verwachting vanaf begin 2021 wordt gevaccineerd.

In de video van NU.nl hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 18 december terugkijken.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 18 december of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier