Op1: ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk kreeg mooiste cadeau van zijn leven

Op1: ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk kreeg mooiste cadeau van zijn leven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van Merwijk vertelt open bij Op1 dat hij terminale kanker heeft, al vertelt de cabaretier dat hij ook gelukkiger is dan ooit. “Ik heb geprobeerd die ziekte niet te zien als een vijand, maar als iets wat bij mij hoort”, aldus Van Merwijk. “Je kunt je ertegen verzetten en proberen uit alle macht weer beter te worden, maar je kunt ook proberen vrienden te worden met die ziekte.” Ook is Van Merwijk dolblij met het mooiste cadeau van zijn leven dat hij onlangs kreeg, een cd waarop collega-artiesten zijn liedjes zingen.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk kreeg mooiste cadeau van zijn leven Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van Merwijk vertelt open bij Op1 dat hij terminale kanker heeft, al vertelt de cabaretier dat hij ook gelukkiger is dan ooit. “Ik heb geprobeerd die ziekte niet te zien als een vijand, maar als iets wat bij mij hoort”, aldus Van Merwijk. “Je kunt je ertegen verzetten en proberen uit alle macht weer beter te worden, maar je kunt ook proberen vrienden te worden met die ziekte.” Ook is Van Merwijk dolblij met het mooiste cadeau van zijn leven dat hij onlangs kreeg, een cd waarop collega-artiesten zijn liedjes zingen. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk kreeg mooiste cadeau van zijn leven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk kreeg mooiste cadeau van zijn leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier