Op1 gemist? Harrie Jekkers zingt Ik Kan Je Dromen voor zieke Jeroen van Merwijk

Op1 gemist? Harrie Jekkers zingt Ik Kan Je Dromen voor zieke Jeroen van Merwijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

De ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk heeft een prachtig cadeau gekregen, een cd waarop 30 collega-artiesten zijn liedjes zingen. Zijn goede vriend Harrie Jekkers is naar de studio van Op1 gekomen om zijn lied Ik Kan Je Dromen voor Jeroen van Merwijk te zingen, eerder traden de twee ook al op met onder meer dit liedje.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Harrie Jekkers zingt <em>Ik Kan Je Dromen</em> voor zieke Jeroen van Merwijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk heeft een prachtig cadeau gekregen, een cd waarop 30 collega-artiesten zijn liedjes zingen. Zijn goede vriend Harrie Jekkers is naar de studio van Op1 gekomen om zijn lied Ik Kan Je Dromen voor Jeroen van Merwijk te zingen, eerder traden de twee ook al op met onder meer dit liedje. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Harrie Jekkers zingt Ik Kan Je Dromen voor zieke Jeroen van Merwijk


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Harrie Jekkers zingt Ik Kan Je Dromen voor zieke Jeroen van Merwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier