Sterren Op Het Doek: zo reageerde vader Tom Egbers op polsband uit Amsterdam

Sterren Op Het Doek: zo reageerde vader Tom Egbers op polsband uit Amsterdam

Tom Egbers is vanavond te gast in de laatste aflevering van Sterren Op Het Doek van dit seizoen. In de eerste beelden is te zien dat hij een verhaal over zijn jeugd vertelt, en de opmerkelijke reactie van zijn vader toen hij een polsband in Amsterdam had gekocht.

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: zo reageerde vader Tom Egbers op polsband uit Amsterdam Tom Egbers is vanavond te gast in de laatste aflevering van Sterren Op Het Doek van dit seizoen. In de eerste beelden is te zien dat hij een verhaal over zijn jeugd vertelt, en de opmerkelijke reactie van zijn vader toen hij een polsband in Amsterdam had gekocht. Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Beau: René Froger had Natasja nodig bij keuze Sterren Op Het Doek Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Paul Witteman is opgevoed door klassieke muziek Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren Op Het Doek: zo reageerde vader Tom Egbers op polsband uit Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV