Johnny English Strikes Again vanavond voor het eerst op de buis (video)

Johnny English Strikes Again vanavond voor het eerst op de buis (video)

Move over agent 007, het is tijd voor agent Johnny English. Na een grote cyber-aanval is voormalig spion Johnny English de enige hoop voor de Britse geheime dienst. Rowan Atkinson (Johnny English) zorgt er vanavond voor dat je lachspieren getraind worden in Johnny English Strikes Again. De film verscheen in september in de bioscopen en is vanavond voor het eerst te zien op de buis. Dus nog geen plannen vanavond? Ga ervoor zitten en laat Johnny English je entertainen.

Bekijk de trailer van de film hieronder. Johnny English Strikes Again is vanavond om 20:00 te zien bij SBS6.

<em>Johnny English Strikes Again</em> vanavond voor het eerst op de buis (video) Move over agent 007, het is tijd voor agent Johnny English. Na een grote cyber-aanval is voormalig spion Johnny English de enige hoop voor de Britse geheime dienst. Rowan Atkinson (Johnny English) zorgt er vanavond voor dat je lachspieren getraind worden in Johnny English Strikes Again. De film verscheen in september in de bioscopen en is vanavond voor het eerst te zien op de buis. Dus nog geen plannen vanavond? Ga ervoor zitten en laat Johnny English je entertainen. Bekijk de trailer van de film hieronder. Johnny English Strikes Again is vanavond om 20:00 te zien bij SBS6. Bekijk ook Bekijk hier de nieuwe trailer van Johnny English Strikes Again met Rowan Atkinson Bekijk deze video » Filmrecensie: Johnny English Strikes Again Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johnny English Strikes Again vanavond voor het eerst op de buis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier