Heftig: Enorme schade op Fiji door zware orkaan (video)

Heftig: Enorme schade op Fiji door zware orkaan (video)

De orkaan Yasa heeft een enorme ravage aangericht op meerdere eilanden van Fiji. Vooral het eiland Vanua Levu werd hard getroffen. Vier inwoners van Fiji kwamen om het leven en duizenden mensen werden geëvacueerd. Vanuit buurland Australië is een vliegtuig met hulpmiddelen gestuurd om de schade te herstellen.

Bekijk hieronder de AD-video.

Heftig: Enorme schade op Fiji door <em>zware orkaan</em> (video) De orkaan Yasa heeft een enorme ravage aangericht op meerdere eilanden van Fiji. Vooral het eiland Vanua Levu werd hard getroffen. Vier inwoners van Fiji kwamen om het leven en duizenden mensen werden geëvacueerd. Vanuit buurland Australië is een vliegtuig met hulpmiddelen gestuurd om de schade te herstellen. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Ramp voor Honduras en Nicaragua: opnieuw zware orkaan onderweg (video) Bekijk deze video » Orkaan Iota zorgt voor enorme golven en schade in Nicaragua: bekijk de beelden Bekijk deze video » Tweede heftige orkaan Iota in Nicaragua aan land: "Er is gebrek aan alles!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Enorme schade op Fiji door zware orkaan (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Enorme schade op Fiji door zware orkaan (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV