Linda's Wintermaand: Fidan Ekiz over haar lastige jeugd in Nederland

Linda's Wintermaand: Fidan Ekiz over haar lastige jeugd in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand op zondag 20 december. Je kunt hier ook de hele Linda's Wintermaand van 20 december terugkijken.

Fidan Ekiz is zondagavond te gast bij Linda's Wintermaand. Zij vertelt over haar jeugd en de integratie van haar ouders in Nederland: "De kinderen moesten onze ouders wegwijs maken in een land dat zij niet kenden."

Fidan vertelt over de extra druk die op haar kwam te liggen tijdens haar opvoeding: "We waren altijd bang dat als mijn vader ontslagen zou worden, dat we dan terug zouden moeten naar Turkije. Als hij ontslagen zou worden, zouden wij ook afscheid moeten nemen van vriendinnetjes."

<em>Linda's Wintermaand</em>: Fidan Ekiz over haar lastige jeugd in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Linda's Wintermaand op zondag 20 december. Je kunt hier ook de hele Linda's Wintermaand van 20 december terugkijken. Fidan Ekiz is zondagavond te gast bij Linda's Wintermaand. Zij vertelt over haar jeugd en de integratie van haar ouders in Nederland: "De kinderen moesten onze ouders wegwijs maken in een land dat zij niet kenden." Fidan vertelt over de extra druk die op haar kwam te liggen tijdens haar opvoeding: "We waren altijd bang dat als mijn vader ontslagen zou worden, dat we dan terug zouden moeten naar Turkije. Als hij ontslagen zou worden, zouden wij ook afscheid moeten nemen van vriendinnetjes." AfzwemmenDe moeder van Fidan wist weinig van de gebruiken die er in Nederland waren: "Mijn zus ging afzwemmen en iedereen was daar, behalve mijn moeder. Mijn moeder wist het gewoon niet. Dan stond ze daar alleen. Mijn ouders hebben later wel gezegd: 'Dat breek mijn hart'." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv. Linda's Wintermaand: Martien Meiland bekent dat hij oogje heeft op Viktor Brand Bekijk deze video » Fidan Ekiz over Sinterklaas in Linda's Wintermaand: "Wij maar zingen, waar blijft hij nou?" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afzwemmen
De moeder van Fidan wist weinig van de gebruiken die er in Nederland waren: "Mijn zus ging afzwemmen en iedereen was daar, behalve mijn moeder. Mijn moeder wist het gewoon niet. Dan stond ze daar alleen. Mijn ouders hebben later wel gezegd: 'Dat breek mijn hart'."

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Linda's Wintermaand: Fidan Ekiz over haar lastige jeugd in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier