Joris' Kerstboom aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Joris' Kerstboom aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Joris' Kerstboom aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Joris Linssen is terug met een nieuwe reeks van Joris' Kerstboom. Dit jaar persoonlijker dan ooit. Eerst ontving hij mensen voor bijzondere verhalen op verschillende plekken in het land, nu gaat hij bij ze langs in korte afleveringen. Vijf avonden rond 21:15 uur op NPO 2. DakMet een kerstboom op het dak rijdt presentator Joris Linssen dit jaar dwars door Nederland om persoonlijke verhalen bij mensen thuis op te halen. De Joris’ Kerstboom wordt in vol ornaat voor de deur, in de straat of in de tuin neergezet. DierbaarTraditiegetrouw kunnen mensen dan een foto van een dierbaar persoon in de boom hangen en vertellen waarom ze hem of haar graag in het licht willen zetten. De boom wordt daarna op het dak van de bus gebonden en Joris zal verder rijden naar het volgende adres. NOS Op 3: Waar komen al die miljoenen kerstbomen vandaan? Bekijk deze video » Zien: Zo ziet de grootste kerstboom van Nederland eruit (video) Bekijk deze video » Heel Holland Bakt terug: André van Duin hangt kerstballen in zijn oren (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Joris Linssen is terug met een nieuwe reeks van Joris' Kerstboom. Dit jaar persoonlijker dan ooit. Eerst ontving hij mensen voor bijzondere verhalen op verschillende plekken in het land, nu gaat hij bij ze langs in korte afleveringen. Vijf avonden rond 21:15 uur op NPO 2.

Dak
Met een kerstboom op het dak rijdt presentator Joris Linssen dit jaar dwars door Nederland om persoonlijke verhalen bij mensen thuis op te halen. De Joris’ Kerstboom wordt in vol ornaat voor de deur, in de straat of in de tuin neergezet.

Dierbaar
Traditiegetrouw kunnen mensen dan een foto van een dierbaar persoon in de boom hangen en vertellen waarom ze hem of haar graag in het licht willen zetten. De boom wordt daarna op het dak van de bus gebonden en Joris zal verder rijden naar het volgende adres.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joris' Kerstboom aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier