Bekijk eerste beelden Iedereen is van de wereld, nieuwe spelshow van SBS6

Bekijk eerste beelden Iedereen is van de wereld, nieuwe spelshow van SBS6

Vanaf Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari) is Jan Versteegh op SBS6 te zien met de gloednieuwe spelshow Iedereen is van de wereld. Hierin worden vooroordelen over landen en volken onderuit gehaald of bevestigd. Wie van de teams heeft de meeste mensenkennis?

Teamcaptains
Leo Alkemade en Britt Dekker zijn het vaste onderdeel van een team met een bekende én een onbekende Nederlander. De onbekende Nederlander is een reislustig type en dus de teamcaptain, en met elke goed beantwoorde vraag worden reiskilometers gewonnen. De teamcaptain die de quiz wint krijgt het aantal reiskilometers uitbetaald in euro's.

Bekijk de eerste beelden van Iedereen is van de wereld hieronder.

Bekijk eerste beelden <em>Iedereen is van de wereld</em>, nieuwe spelshow van SBS6 Vanaf Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari) is Jan Versteegh op SBS6 te zien met de gloednieuwe spelshow Iedereen is van de wereld. Hierin worden vooroordelen over landen en volken onderuit gehaald of bevestigd. Wie van de teams heeft de meeste mensenkennis? TeamcaptainsLeo Alkemade en Britt Dekker zijn het vaste onderdeel van een team met een bekende én een onbekende Nederlander. De onbekende Nederlander is een reislustig type en dus de teamcaptain, en met elke goed beantwoorde vraag worden reiskilometers gewonnen. De teamcaptain die de quiz wint krijgt het aantal reiskilometers uitbetaald in euro's. Bekijk de eerste beelden van Iedereen is van de wereld hieronder. De nieuwe kennisquiz Iedereen is van de wereld is vanaf vrijdag 1 januari 2021 wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Iedereen is van de wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk promo Klein maar fijn met Jan Versteegh (vanaf 6 december op SBS6) Bekijk deze video » Zien: Linda de Mol, André Hazes, Gordon wensen iedereen fijne Kerst in SBS6-reclame Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden Iedereen is van de wereld, nieuwe spelshow van SBS6

De nieuwe kennisquiz Iedereen is van de wereld is vanaf vrijdag 1 januari 2021 wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Iedereen is van de wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV