Kijk LIVE: Ernst Kuipers heeft laatste nieuws over coronavirus in ziekenhuizen

Kijk LIVE: Ernst Kuipers heeft laatste nieuws over coronavirus in ziekenhuizen

Kijk LIVE: Ernst Kuipers heeft laatste nieuws over <em>coronavirus in ziekenhuizen</em> Kijk in de video hierboven op maandag 21 december vanaf ongeveer 15.30 uur LIVE naar de update van Ernst Kuipers. Ernst Kuipers geeft maandag weer een update over hoe het in de ziekenhuizen gaat, in verband met de ontwikkeling van het coronavirus. De voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg deelt het laatste nieuws over hoe het gaat met drukte in de zorg. Bekijk ook Video: moet Mark Rutte, Linda de Mol of Frenkie de Jong zich als eerste laten vaccineren? (video) Bekijk deze video » Vaccin maar ook besmettelijke mutatie coronaHet aantal coronabesmettingen blijft zorgelijk hoog, ook werd er de afgelopen dagen bekend dat er een mutatie van het coronavirus ronddwaalt die nog besmettelijker is. Toch is er ook goed nieuws te melden, maandag werd officieel bekendgemaakt dat het Pfizer en BioNTech vaccin is goedgekeurd door het EMA en dus in Europa kan worden gegeven. Bekijk de update van Ernst Kuipers in de video van NU.nl hierboven. Op1 gemist? Hoogleraar immunologie over vaccins: ''Zorgvuldigheid is belangrijker dan snelheid'' Bekijk deze video » Ernst Kuipers bij Op1: "Grote versnippering zorgsysteem brak ons bijna" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Ernst Kuipers heeft laatste nieuws over coronavirus in ziekenhuizen

Kijk in de video hierboven op maandag 21 december vanaf ongeveer 15.30 uur LIVE naar de update van Ernst Kuipers.

Ernst Kuipers geeft maandag weer een update over hoe het in de ziekenhuizen gaat, in verband met de ontwikkeling van het coronavirus. De voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg deelt het laatste nieuws over hoe het gaat met drukte in de zorg.

Vaccin maar ook besmettelijke mutatie corona
Het aantal coronabesmettingen blijft zorgelijk hoog, ook werd er de afgelopen dagen bekend dat er een mutatie van het coronavirus ronddwaalt die nog besmettelijker is. Toch is er ook goed nieuws te melden, maandag werd officieel bekendgemaakt dat het Pfizer en BioNTech vaccin is goedgekeurd door het EMA en dus in Europa kan worden gegeven.

Bekijk de update van Ernst Kuipers in de video van NU.nl hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Ernst Kuipers heeft laatste nieuws over coronavirus in ziekenhuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier