Gordon zoekt oude bekende op in 100 jaar jong: "Al 9 flessen soldaat gemaakt!" (video)

Gordon zoekt oude bekende op in 100 jaar jong: "Al 9 flessen soldaat gemaakt!" (video)

In de speciale uitzending van 100 Jaar Jong gaat Gordon op bezoek bij oude bekenden uit het vorige seizoen. En wat blijkt? Deze geweldige mensen staan nog steeds volop in het leven.

De drankvoorraad
Hij vraagt aan een van de vorige deelnemers hoe het met haar drankvoorraad gaat, waarop ze lachend zegt dat ze in de lockdown wel een stuk of negen flessen soldaat gemaakt heeft. Gordon had haar bij het vorige bezoek een grote fles sterke drank cadeau gedaan en daar is nog maar een klein laagje van over.

Bekijk de Instagramvideo van Gordon hieronder.

Gordon zoekt oude bekende op in <em>100 jaar jong</em>: &quot;Al 9 flessen soldaat gemaakt!&quot; (video) In de speciale uitzending van 100 Jaar Jong gaat Gordon op bezoek bij oude bekenden uit het vorige seizoen. En wat blijkt? Deze geweldige mensen staan nog steeds volop in het leven. De drankvoorraadHij vraagt aan een van de vorige deelnemers hoe het met haar drankvoorraad gaat, waarop ze lachend zegt dat ze in de lockdown wel een stuk of negen flessen soldaat gemaakt heeft. Gordon had haar bij het vorige bezoek een grote fles sterke drank cadeau gedaan en daar is nog maar een klein laagje van over. Bekijk de Instagramvideo van Gordon hieronder. 100 jaar jong is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 100 Jaar Jong: Gordon stapt in auto bij dame (102): ‘Rijbewijs geldig tot 2004’ Bekijk deze video »

100 jaar jong is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV