Bekijk hier de eerste officiële Mol-hint van Wie is de Mol? 2021 (video)

Bekijk hier de eerste officiële Mol-hint van Wie is de Mol? 2021 (video)

Vanavond zijn de kandidaten van Wie is de Mol? seizoen 21 bekend gemaakt in een speciale uitzending van MolTalk. Daarnaast was er ook een allereerste molhint.

Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol 2021.

Bekendmaking
Niet alleen de kandidaten werden onthult, ook maakte de Mol zichzelf bekend. Althans, dat zegt Rik van de Westelaken in deze video. "Allemaal willen jullie het antwoord weten op die ene vraag: Wie is de Mol? Als jullie net goed hebben geluisterd, dan weet je dat inmiddels. De Mol heeft zojuist zelf antwoord gegeven."

Bekijk hier de <em>eerste officiële Mol-hint</em> van <em>Wie is de Mol? 2021</em> (video) Vanavond zijn de kandidaten van Wie is de Mol? seizoen 21 bekend gemaakt in een speciale uitzending van MolTalk. Daarnaast was er ook een allereerste molhint. Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol 2021. BekendmakingNiet alleen de kandidaten werden onthult, ook maakte de Mol zichzelf bekend. Althans, dat zegt Rik van de Westelaken in deze video. "Allemaal willen jullie het antwoord weten op die ene vraag: Wie is de Mol? Als jullie net goed hebben geluisterd, dan weet je dat inmiddels. De Mol heeft zojuist zelf antwoord gegeven."Bekijk ook Bekijk hier de kandidaten van Wie is de Mol? 2021 (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bekijk hier de eerste officiële Mol-hint van Wie is de Mol? 2021 (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV