Hugo de Jonge in Op1: "Coronamutatie heeft Nederland bereikt" (video)

Hugo de Jonge in Op1: "Coronamutatie heeft Nederland bereikt" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 december terugkijken bij Gids.tv.

In Nederland hebben we momenteel één persoon die besmet is met de gemuteerde variant van het coronavirus, die momenteel in Engeland voor veel besmettingen zorgt.

Zo veel mogelijk indammen
Volgens minister Hugo de Jonge is het essentieel dat we deze variant van het coronavirus indammen, omdat het in Engeland vrij hard gaat met de besmettingen. En in Nederland hebben we onze handen wel even vol aan de huidige variant van het virus.

Hugo de Jonge in <em>Op1</em>: &quot;<em>Coronamutatie</em> heeft Nederland bereikt&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 december terugkijken bij Gids.tv. In Nederland hebben we momenteel één persoon die besmet is met de gemuteerde variant van het coronavirus, die momenteel in Engeland voor veel besmettingen zorgt. Zo veel mogelijk indammenVolgens minister Hugo de Jonge is het essentieel dat we deze variant van het coronavirus indammen, omdat het in Engeland vrij hard gaat met de besmettingen. En in Nederland hebben we onze handen wel even vol aan de huidige variant van het virus. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge in Op1: "Coronamutatie heeft Nederland bereikt" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Op1: "Coronamutatie heeft Nederland bereikt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier