Beau gemist? Zieke Siem (5) heeft nieuwe lever gekregen

Beau gemist? Zieke Siem (5) heeft nieuwe lever gekregen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 21 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 21 december terugkijken bij Gids.tv.

Siem (5jr) had met spoed een nieuwe lever nodig, omdat hij aan de ziekte MMA lijdt. Beau sprak vijf maanden geleden met zijn ouders, die een oproep voor een leverdonor deden. Maandag waren ze weer te gast. Hoe gaat het nu met Siem? "Goed, hij heeft een nieuwe lever gekregen", vertellen ze opgelucht.

<em>Beau gemist?</em> Zieke Siem (5) heeft nieuwe lever gekregen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 21 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 21 december terugkijken bij Gids.tv. Siem (5jr) had met spoed een nieuwe lever nodig, omdat hij aan de ziekte MMA lijdt. Beau sprak vijf maanden geleden met zijn ouders, die een oproep voor een leverdonor deden. Maandag waren ze weer te gast. Hoe gaat het nu met Siem? "Goed, hij heeft een nieuwe lever gekregen", vertellen ze opgelucht.
TV :
Beau gemist? Zieke Siem (5) heeft nieuwe lever gekregen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Zieke Siem (5) heeft nieuwe lever gekregen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier