Kandidaat Remco Veldhuis over Wie is de Mol? 2021: "Hoe lang kan een mens z’n kop houden."

Kandidaat Remco Veldhuis over Wie is de Mol? 2021: "Hoe lang kan een mens z’n kop houden."

Vanaf zaterdag 2 januari is het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien bij NPO1. Maandag 21 december werden de kandidaten bekend gemaakt tijdens een speciale uitzending van MolTalk en kandidaat Remco Veldhuis is erg opgelucht nu het grote woord er uit is.

Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol 2021.

Hoge woord is er uit
Remco Veldhuis, bekend van het duo Veldhuis & Kemper samen met Richard Kemper, is enorm blij dat zijn deelname aan het populaire programma nu bekend is bij het volk: "Zo... dat is er uit. Pffff. Hoe lang kan een mens z’n kop houden. Lastig lastig! Welkom bij Wie is de Mol 2021!", schrijft hij bij de onderstaande foto.

Tien kandidaten
De tien kandidaten van Wie is de Mol? 2021 zijn:

Schrijver en presentator Splinter Chabot
Politiek verslaggever Charlotte Nijs
Zanger en caberetier Remco Veldhuis
Actrice Renée Fokker
Zanger Joshua Nolet
Mediamaker en social media-deskundige Marije Knevel
Radio-icoon Erik de Zwart
voormalig voetballer Rocky Hehakaija
Kunstenaar Florentijn Hofman
Zangeres Lakshmi

Bekijk hieronder de Instagram Story die Erik de Zwart en Remco Veldhuis delen na de bekendmaking van de kandidaten.

Kandidaat <em>Remco Veldhuis</em> over <em>Wie is de Mol? 2021</em>: &quot;Hoe lang kan een mens z’n kop houden.&quot; Vanaf zaterdag 2 januari is het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te zien bij NPO1. Maandag 21 december werden de kandidaten bekend gemaakt tijdens een speciale uitzending van MolTalk en kandidaat Remco Veldhuis is erg opgelucht nu het grote woord er uit is. Dit zijn alle kandidaten van Wie is de Mol 2021. Hoge woord is er uitRemco Veldhuis, bekend van het duo Veldhuis & Kemper samen met Richard Kemper, is enorm blij dat zijn deelname aan het populaire programma nu bekend is bij het volk: "Zo... dat is er uit. Pffff. Hoe lang kan een mens z’n kop houden. Lastig lastig! Welkom bij Wie is de Mol 2021!", schrijft hij bij de onderstaande foto. View this post on Instagram A post shared by Remco Veldhuis (@remcoveldhuis) Tien kandidatenDe tien kandidaten van Wie is de Mol? 2021 zijn: Schrijver en presentator Splinter ChabotPolitiek verslaggever Charlotte NijsZanger en caberetier Remco VeldhuisActrice Renée FokkerZanger Joshua NoletMediamaker en social media-deskundige Marije KnevelRadio-icoon Erik de Zwartvoormalig voetballer Rocky HehakaijaKunstenaar Florentijn HofmanZangeres Lakshmi Bekijk hieronder de Instagram Story die Erik de Zwart en Remco Veldhuis delen na de bekendmaking van de kandidaten. Bekijk ook Bekijk hier de kandidaten van Wie is de Mol? 2021 (video) Bekijk deze video » Dit is kandidaat Remco Veldhuis in Wie is de Mol? 2021 Bekijk deze video »
Entertainment :
Kandidaat Remco Veldhuis over Wie is de Mol? 2021: "Hoe lang kan een mens z’n kop houden."


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kandidaat Remco Veldhuis over Wie is de Mol? 2021: "Hoe lang kan een mens z’n kop houden." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier