Video: Heel Holland Bakt-winnares Saar bakt 500 koekjes voor eenzame ouderen

Video: Heel Holland Bakt-winnares Saar bakt 500 koekjes voor eenzame ouderen

Heel Holland Bakt Kids-winnares Saar heeft voor de feestdagen al meer dan 500 koekjes gebakken. De winnares leeft mee met de oudere mensen in haar buurt die alleen zijn met kerst en heeft daarom heel veel koekjes gebakken. Pieter Verhoeve, burgemeester van Gouda is erg blij met het initiatief van Saar en helpt haar met het uitdelen van de zelfgemaakte koekjes.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>Heel Holland Bakt</em>-winnares Saar bakt 500 koekjes voor eenzame ouderen Heel Holland Bakt Kids-winnares Saar heeft voor de feestdagen al meer dan 500 koekjes gebakken. De winnares leeft mee met de oudere mensen in haar buurt die alleen zijn met kerst en heeft daarom heel veel koekjes gebakken. Pieter Verhoeve, burgemeester van Gouda is erg blij met het initiatief van Saar en helpt haar met het uitdelen van de zelfgemaakte koekjes. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk deze video's Video: Amsterdamse basisschool ondanks corona gewoon open in de kerstvakantie Bekijk deze video » Meest populaire spel ooit: Among Us door 500 miljoen gespeeld (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Heel Holland Bakt-winnares Saar bakt 500 koekjes voor eenzame ouderen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Heel Holland Bakt-winnares Saar bakt 500 koekjes voor eenzame ouderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier