Op1 gemist? Hugo Borst en Henk Spaan over ode aan Maradona

Op1 gemist? Hugo Borst en Henk Spaan over ode aan Maradona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 december terugkijken bij Gids.tv.

Een ode aan Diego Maradona, daar schreven Hugo Borst en Henk Spaan aan mee. Maradona overleed in november en was hun idool. Verschillende verhalen van verschillende schrijvers zijn gebundeld in een boek. Henk Spaan over de ode: "Hij was zo verschrikkelijk veel beter dan iedereen die bij hem in de buurt liep. Hij maakte uit wanneer de training begon."

<em>Op1</em> gemist? Hugo Borst en <em>Henk Spaan</em> over ode aan <em>Maradona</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 december terugkijken bij Gids.tv. Een ode aan Diego Maradona, daar schreven Hugo Borst en Henk Spaan aan mee. Maradona overleed in november en was hun idool. Verschillende verhalen van verschillende schrijvers zijn gebundeld in een boek. Henk Spaan over de ode: "Hij was zo verschrikkelijk veel beter dan iedereen die bij hem in de buurt liep. Hij maakte uit wanneer de training begon." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Hugo Borst en Henk Spaan over ode aan Maradona

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hugo Borst en Henk Spaan over ode aan Maradona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier