Op1: Diederik Ebbinge over Oudejaarspromenade: "Afleveringen voor hoog -en laagopgeleiden"

Op1: Diederik Ebbinge over Oudejaarspromenade: "Afleveringen voor hoog -en laagopgeleiden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 december terugkijken bij Gids.tv.

Diederik Ebbinge gaat met zijn talkshowgasten Henry van Loon, Eva Crutzen en Ton Kas het jaar 2020 bespreken. Dit doet hij door middel van twee afleveringen. Een voor hoogopgeleiden en een voor laagopgeleiden mensen. Ik hoor je denken, waarom? Diederik legt uit: "De bedoeling is om de kloof tussen de provincie en de Randstad te dichten. Dat we vanaf 1 januari als een land verder kunnen."

<em>Op1</em>: Diederik Ebbinge over <em>Oudejaarspromenade</em>: &quot;Afleveringen voor hoog -en laagopgeleiden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 december terugkijken bij Gids.tv. Diederik Ebbinge gaat met zijn talkshowgasten Henry van Loon, Eva Crutzen en Ton Kas het jaar 2020 bespreken. Dit doet hij door middel van twee afleveringen. Een voor hoogopgeleiden en een voor laagopgeleiden mensen. Ik hoor je denken, waarom? Diederik legt uit: "De bedoeling is om de kloof tussen de provincie en de Randstad te dichten. Dat we vanaf 1 januari als een land verder kunnen." De uitzendingen van Oudejaarspromenade zijn zondag 27 en maandag 28 december om 21:50 te zien op NPO 3. Je kunt daarna de afleveringen van Oudejaarspromenade terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1: Diederik Ebbinge over Oudejaarspromenade: "Afleveringen voor hoog -en laagopgeleiden"

De uitzendingen van Oudejaarspromenade zijn zondag 27 en maandag 28 december om 21:50 te zien op NPO 3. Je kunt daarna de afleveringen van Oudejaarspromenade terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Diederik Ebbinge over Oudejaarspromenade: "Afleveringen voor hoog -en laagopgeleiden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier