Woensdag in De 5 Uur Show: Stefano Keizers, Heleen van Royen en Sander de Kramer

Woensdag in De 5 Uur Show: Stefano Keizers, Heleen van Royen en Sander de Kramer

Woensdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten:

  • Heleen van Royen is al 20 jaar schrijver. In deze uitzending blikt zij terug op haar jubileumjaar.
  • Stefano Keizers komt langs om meer te vertellen over zijn fascinatie voor het programma Rail Away, en over zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje.
  • Ook Sander de Kramer is te gast.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van woensdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Woensdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Stefano Keizers, Heleen van Royen en Sander de Kramer Woensdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten: Heleen van Royen is al 20 jaar schrijver. In deze uitzending blikt zij terug op haar jubileumjaar. Stefano Keizers komt langs om meer te vertellen over zijn fascinatie voor het programma Rail Away, en over zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje. Ook Sander de Kramer is te gast. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van woensdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: winnares Bibi Breijman en Stefano Keizers blikken terug Bekijk deze video » Beau gemist? Tijl Beckand verklaart het succes van Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in De 5 Uur Show: Stefano Keizers, Heleen van Royen en Sander de Kramer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De 5 Uur Show: Stefano Keizers, Heleen van Royen en Sander de Kramer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier