Zien: Maan helpt gitarist Cheyenne tijdens optreden Knoop Gala 2020 (video)

Zien: Maan helpt gitarist Cheyenne tijdens optreden Knoop Gala 2020 (video)

Heb jij het Knoop Gala 2020 gemist? Je kunt het hele Knoop Gala 2020 terugkijken op Gids.tv.

Alhoewel er in de uitzending van het Knoop Gala al heel veel mooie optredens en momenten te vinden waren, zijn er ook prachtige momenten die de uitzending niet halen. Een voorbeeld hiervan is het ontroerende fragment hieronder.

Zien: <em>Maan</em> helpt gitarist Cheyenne tijdens optreden <em>Knoop Gala 2020</em> (video) Heb jij het Knoop Gala 2020 gemist? Je kunt het hele Knoop Gala 2020 terugkijken op Gids.tv. Alhoewel er in de uitzending van het Knoop Gala al heel veel mooie optredens en momenten te vinden waren, zijn er ook prachtige momenten die de uitzending niet halen. Een voorbeeld hiervan is het ontroerende fragment hieronder. MaanZangeres Maan zingt het lied 'Ze huilt maar ze lacht' met begeleiding van gitarist Cheyenne. Wanneer ze het echter even kwijt is, roept Maan naar de gitarist van het Metropole Orkest om haar even te helpen. Uiteindelijk lukt het haar het weer op te pakken. Bekijk het ontroerende fragment van het Knoop Gala 2020 hierboven. Bekijk ook Video: Tino Martin zingt Zij Weet Het op Knoopgala 2020 Bekijk deze video »
TV :
Zien: Maan helpt gitarist Cheyenne tijdens optreden Knoop Gala 2020 (video)

Maan
Zangeres Maan zingt het lied 'Ze huilt maar ze lacht' met begeleiding van gitarist Cheyenne. Wanneer ze het echter even kwijt is, roept Maan naar de gitarist van het Metropole Orkest om haar even te helpen. Uiteindelijk lukt het haar het weer op te pakken.

Bekijk het ontroerende fragment van het Knoop Gala 2020 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Maan helpt gitarist Cheyenne tijdens optreden Knoop Gala 2020 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier