Kerstboodschap van Gordon: ‘Feest van samenzijn kan ook op afstand’ (video)

Kerstboodschap van Gordon: ‘Feest van samenzijn kan ook op afstand’ (video)

Gordon wenst in een video van SBS6 iedereen een hele fijne Kerst. Gordon zit zelf vast in Zuid-Afrika, vanwege het coronavirus is er een vliegverbod. Hij komt pas eind januari weer naar Nederland, toch verkondigt hij op deze manier een mooie kerstboodschap. “Vooral in deze tijd dat we afstand moeten bewaren stel ik voor om dichter bij elkaar te komen qua gedachten”, aldus Gordon. “En elkaar in ons hart te verwarmen met de kerstgedachte. Want Kerst is het feest van samenzijn en dat kan ook op afstand.”

Bekijk de kerstboodschap van Gordon in de video van SBS6 hieronder.

Kerstboodschap van Gordon: ‘Feest van samenzijn kan ook op afstand’ (video) Gordon wenst in een video van SBS6 iedereen een hele fijne Kerst. Gordon zit zelf vast in Zuid-Afrika, vanwege het coronavirus is er een vliegverbod. Hij komt pas eind januari weer naar Nederland, toch verkondigt hij op deze manier een mooie kerstboodschap. “Vooral in deze tijd dat we afstand moeten bewaren stel ik voor om dichter bij elkaar te komen qua gedachten”, aldus Gordon. “En elkaar in ons hart te verwarmen met de kerstgedachte. Want Kerst is het feest van samenzijn en dat kan ook op afstand.” Bekijk de kerstboodschap van Gordon in de video van SBS6 hieronder. Gordon zoekt oude bekende op in 100 jaar jong: "Al 9 flessen soldaat gemaakt!" (video) Bekijk deze video » Video: Patty Brard en Bart Ettekoven clashen over vakantie Gordon naar Zuid-Afrika Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kerstboodschap van Gordon: ‘Feest van samenzijn kan ook op afstand’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier