Groothandels Makro & Sligro stoppen verkoop non-food producten (video)

Groothandels Makro & Sligro stoppen verkoop non-food producten (video)

Groothandels als Makro en Sligro zijn per direct gestopt met de verkoop van niet aan eten gerelateerde producten. Waar veel winkeliers een week geleden al moesten stoppen met de verkoop van niet-essentiële spullen, waren zaken als elektronica, kleding en speelgoed nog volop verkrijgbaar bij de groothandels.

Bekijk hieronder de AD-video over het stoppen van non-food producten vanwege corona.

Groothandels <em>Makro</em> &amp; <em>Sligro</em> stoppen verkoop <em>non-food producten</em> (video) Groothandels als Makro en Sligro zijn per direct gestopt met de verkoop van niet aan eten gerelateerde producten. Waar veel winkeliers een week geleden al moesten stoppen met de verkoop van niet-essentiële spullen, waren zaken als elektronica, kleding en speelgoed nog volop verkrijgbaar bij de groothandels. Bekijk hieronder de AD-video over het stoppen van non-food producten vanwege corona. Bekijk ook Zien: woede over openen van winkels als Action, HEMA en Wibra Bekijk deze video » Grapperhaus: 'Oproep Belgische winkeliers om te komen shoppen onbegrijpelijk' Bekijk deze video »
Nieuws :
Groothandels Makro & Sligro stoppen verkoop non-food producten (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Groothandels Makro & Sligro stoppen verkoop non-food producten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier