Film All You Need Is Love op Eerste Kerstdag te zien bij RTL 4

Film All You Need Is Love op Eerste Kerstdag te zien bij RTL 4

Film <em>All You Need Is Love</em> op <em>Eerste Kerstdag</em> te zien bij <em>RTL 4</em> Op 25 december kunnen we genieten van een heerlijke kerstfilm van eigen bodem: All You Need Is Love. Maarten ter Horst, gespeeld door acteur Fedja van Huêt, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Dr. LoveMaarten stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav, gespeeld door acteur Peter Paul Muller en assistent Japie, gespeeld door Rop Verheijen zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen? Eerste KerstdagBenieuwd hoe de regisseur van Gooische Vrouwen en de producent van Mannenharten de film All You Need Is Love heeft gemaakt? Bekijk hem op Eerste Kerstdag bij RTL 4. Zie de trailer van de film All You Need Is Love (2018) hierboven. All You Need Is Love is vrijdag 25 december om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix. Bekijk ook Making Of Vliegende Hollanders: bekijk de eerste spectaculaire beelden Bekijk deze video »
Film :
Film All You Need Is Love op Eerste Kerstdag te zien bij RTL 4

Op 25 december kunnen we genieten van een heerlijke kerstfilm van eigen bodem: All You Need Is Love. Maarten ter Horst, gespeeld door acteur Fedja van Huêt, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial.

Dr. Love
Maarten stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav, gespeeld door acteur Peter Paul Muller en assistent Japie, gespeeld door Rop Verheijen zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Eerste Kerstdag
Benieuwd hoe de regisseur van Gooische Vrouwen en de producent van Mannenharten de film All You Need Is Love heeft gemaakt? Bekijk hem op Eerste Kerstdag bij RTL 4.

Zie de trailer van de film All You Need Is Love (2018) hierboven.

All You Need Is Love is vrijdag 25 december om 20:00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV