Death to 2020 vanaf 27 december op Netflix, bekijk de trailer

Death to 2020 vanaf 27 december op Netflix, bekijk de trailer

De makers van ‘Black Mirror’ komen eind van het jaar met een verassende Netflix special. Zondag 27 december verschijnt ‘Death to 2020’ op Netflix, een komedie event over het jaar die iedereen het liefst wil vergeten.

Topcast
Voor de komedie is een absolute topcast aanwezig, namen als Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti en Joe Keery zijn te zien in de Netflix special.

Bekijk de trailer van Death to 2020 hieronder. Death to 2020 is vanaf zondag 27 december exclusief te zien op Netflix.

<em>Death to 2020</em> vanaf 27 december op <em>Netflix</em>, bekijk de trailer De makers van ‘Black Mirror’ komen eind van het jaar met een verassende Netflix special. Zondag 27 december verschijnt ‘Death to 2020’ op Netflix, een komedie event over het jaar die iedereen het liefst wil vergeten. TopcastVoor de komedie is een absolute topcast aanwezig, namen als Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti en Joe Keery zijn te zien in de Netflix special. Bekijk de trailer van Death to 2020 hieronder. Death to 2020 is vanaf zondag 27 december exclusief te zien op Netflix. Bekijk deze video's Bekijk trailer The Midnight Sky (nu in de bioscoop, 23 december op Netflix) Bekijk deze video » Zien: Drag queens treden op met It's Not About Me van Meryl Streep uit the Prom Bekijk deze video »
Trailer :
Death to 2020 vanaf 27 december op Netflix, bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV