Opmerkelijke beelden: Chinese soldaat laat handgranaat vallen na ontsteking

Opmerkelijke beelden: Chinese soldaat laat handgranaat vallen na ontsteking

Opmerkelijk incident vastgelegd tijdens een militaire training in het Chinese leger. Een soldaat in opleiding moet voor zijn training een granaat gooien, maar laat na ontsteking het explosief uit zijn handen vallen. De twee soldaten konden gelukkig nog net wegduiken voor het explosief af ging.

Bekijk het Instagram van de Telegraaf hieronder.

Opmerkelijke beelden: <em>Chinese soldaat</em> laat handgranaat vallen na ontsteking Opmerkelijk incident vastgelegd tijdens een militaire training in het Chinese leger. Een soldaat in opleiding moet voor zijn training een granaat gooien, maar laat na ontsteking het explosief uit zijn handen vallen. De twee soldaten konden gelukkig nog net wegduiken voor het explosief af ging. Bekijk het Instagram van de Telegraaf hieronder. Bekijk deze video Burgemeester Henny van Kooten over handgranaat: "Komt denk ik van criminelen" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opmerkelijke beelden: Chinese soldaat laat handgranaat vallen na ontsteking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV