Op1 gemist? Marc Kapitein van Pfizer adviseert Youp van ’t Hek om zich te vaccineren

Op1 gemist? Marc Kapitein van Pfizer adviseert Youp van ’t Hek om zich te vaccineren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 december terugkijken.

Marc Kapitein van Pfizer adviseert Youp van ’t Hek in Op1 om zichzelf zeker te vaccineren: "Je moet echt die vaccins gaan halen, behalve de antistoffen heb je namelijk ook de T-cellen nodig om goed beschermd te zijn." Youp reageert door te zeggen dat hij meteen zijn dokter gaat bellen.

<em>Op1</em> gemist? Marc Kapitein van Pfizer adviseert <em>Youp van ’t Hek</em> om zich te vaccineren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 december terugkijken. Marc Kapitein van Pfizer adviseert Youp van ’t Hek in Op1 om zichzelf zeker te vaccineren: "Je moet echt die vaccins gaan halen, behalve de antistoffen heb je namelijk ook de T-cellen nodig om goed beschermd te zijn." Youp reageert door te zeggen dat hij meteen zijn dokter gaat bellen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Marc Kapitein van Pfizer adviseert Youp van ’t Hek om zich te vaccineren

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Marc Kapitein van Pfizer adviseert Youp van ’t Hek om zich te vaccineren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV