Op1 gemist? Eppo van Nispen laat hilarische beelden van kerstverlichting zien

Op1 gemist? Eppo van Nispen laat hilarische beelden van kerstverlichting zien

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 december. Je kunt ook de hele Op1-uitzending van 23 december terugkijken bij Gids.tv.

Tegenwoordig is het steeds normaler dat mensen hun hele huis verlichten met kerstlampjes, maar dit was in 2002 nog een noviteit. Eppo van Nispen, directeur van Beeld en Geluid, nam hilarische beelden uit een NOS Journaal uit 2002 mee. Hierin is te zien hoe één dorp helemaal verlicht was: "Als ik de frituurpan aanzet, gaat het licht uit."

<em>Op1</em> gemist? Eppo van Nispen laat hilarische beelden van kerstverlichting zien Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 december. Je kunt ook de hele Op1-uitzending van 23 december terugkijken bij Gids.tv. Tegenwoordig is het steeds normaler dat mensen hun hele huis verlichten met kerstlampjes, maar dit was in 2002 nog een noviteit. Eppo van Nispen, directeur van Beeld en Geluid, nam hilarische beelden uit een NOS Journaal uit 2002 mee. Hierin is te zien hoe één dorp helemaal verlicht was: "Als ik de frituurpan aanzet, gaat het licht uit." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Eppo van Nispen laat hilarische beelden van kerstverlichting zien

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Eppo van Nispen laat hilarische beelden van kerstverlichting zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier