Op1 gemist? Youp van ’t Hek is open over zijn laatste oudejaarsconference

Op1 gemist? Youp van ’t Hek is open over zijn laatste oudejaarsconference

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 december terugkijken.

Bijzonder
Cabaretier Youp van 't Hek blikt bij Op1 alvast vooruit op zijn laatste oudejaarsconference. Youp zegt het erg spannend en bijzonder te vinden, ook is de cabaretier erg vereerd dat hij opnieuw de oudejaarsconference mag geven en hij gaat dat natuurlijk zo goed mogelijk doen. Youp gaat voor zichzelf geen excuus inbouwen, maar zegt wel dat het dit jaar extra ingewikkeld is.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder

<em>Op1</em> gemist? <em>Youp van ’t Hek</em> is open over zijn laatste oudejaarsconference Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 december terugkijken. BijzonderCabaretier Youp van 't Hek blikt bij Op1 alvast vooruit op zijn laatste oudejaarsconference. Youp zegt het erg spannend en bijzonder te vinden, ook is de cabaretier erg vereerd dat hij opnieuw de oudejaarsconference mag geven en hij gaat dat natuurlijk zo goed mogelijk doen. Youp gaat voor zichzelf geen excuus inbouwen, maar zegt wel dat het dit jaar extra ingewikkeld is. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder De oudejaarsconference van Youp van 't Hek is op donderdag 31 december om 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de oudejaarsconference van Youp van 't Hek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Youp van ’t Hek is open over zijn laatste oudejaarsconference

De oudejaarsconference van Youp van 't Hek is op donderdag 31 december om 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de oudejaarsconference van Youp van 't Hek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV