Misdaadserie Doodstil vanaf 27 december te zien bij NPO 3: bekijk de trailer

Misdaadserie Doodstil vanaf 27 december te zien bij NPO 3: bekijk de trailer

Over een paar dagen kun je bij NPO 3 kijken naar de gloednieuwe Nederlandse misdaadserie Doodstil. En je kunt nu alvast de eerste beelden bekijken.

Hoe werd Luther een meedogenloze killer?
Doodstil is een spin-off van de populaire crimeserie Penoza en laat zien hoe het personage Luther is veranderd in een meedogenloze moordenaar. Het verhaal speelt zich af in de onderwereld van nu, maar ook in de opbloeiende hasjhandel in de jaren ‘90. Een jonge Luther moet steeds harder knokken om te overleven in de drugswereld.

Bekijk de trailer van de serie Doodstil in de video hieronder.

De nieuwe misdaadserie Doodstil is vanaf zondag 27 december wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Doodstil terugkijken bij Gids.tv.

Misdaadserie <em>Doodstil</em> vanaf 27 december te zien bij NPO 3: bekijk de trailer Over een paar dagen kun je bij NPO 3 kijken naar de gloednieuwe Nederlandse misdaadserie Doodstil. En je kunt nu alvast de eerste beelden bekijken. Hoe werd Luther een meedogenloze killer?Doodstil is een spin-off van de populaire crimeserie Penoza en laat zien hoe het personage Luther is veranderd in een meedogenloze moordenaar. Het verhaal speelt zich af in de onderwereld van nu, maar ook in de opbloeiende hasjhandel in de jaren ‘90. Een jonge Luther moet steeds harder knokken om te overleven in de drugswereld. Bekijk de trailer van de serie Doodstil in de video hieronder. De nieuwe misdaadserie Doodstil is vanaf zondag 27 december wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Doodstil terugkijken bij Gids.tv.
Serie :
Misdaadserie Doodstil vanaf 27 december te zien bij NPO 3: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV