Nieuwe Boeren vanaf 1 januari te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden

Nieuwe Boeren vanaf 1 januari te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden

Op Nieuwjaarsdag gaat het gloednieuwe spelprogramma Nieuwe Boeren van start. In deze realityserie gaat voor de kandidaten een droom in vervulling: volledig zelfvoorzienend leven.

Leven zonder elektriciteit, wifi en stromend water
Twaalf deelnemers gaan helemaal terug naar de basis op een oude boerderij, waar de tijd heeft stilgestaan. Zij moeten een maand lang zien te overleven zonder elektriciteit, wifi en stromend water. En ze moeten zich ook nuttig maken op de boerderij, anders wordt de kans groter dat ze deze bijzondere plek moeten verlaten.

Kijk in de video hieronder de eerste beelden van het nieuwe realityprogramma Nieuwe Boeren.

Nieuwe Boeren start op vrijdag 1 januari om 21.30 uur op NPO 1 en is vervolgens vanaf donderdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwe Boeren</em> vanaf 1 januari te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden Op Nieuwjaarsdag gaat het gloednieuwe spelprogramma Nieuwe Boeren van start. In deze realityserie gaat voor de kandidaten een droom in vervulling: volledig zelfvoorzienend leven. Bekijk ook Boer zoekt Vrouw Kerstspecial: boer Jan bespreekt twijfels over Nienke (video) Bekijk deze video » Leven zonder elektriciteit, wifi en stromend waterTwaalf deelnemers gaan helemaal terug naar de basis op een oude boerderij, waar de tijd heeft stilgestaan. Zij moeten een maand lang zien te overleven zonder elektriciteit, wifi en stromend water. En ze moeten zich ook nuttig maken op de boerderij, anders wordt de kans groter dat ze deze bijzondere plek moeten verlaten. Kijk in de video hieronder de eerste beelden van het nieuwe realityprogramma Nieuwe Boeren. Nieuwe Boeren start op vrijdag 1 januari om 21.30 uur op NPO 1 en is vervolgens vanaf donderdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv. Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial: hoe is het met Annemiek, Bastiaan en Milou? (video) Bekijk deze video » Boerin Steffi over zwangerschap: "Ik kijk er naar uit om weer wat te mogen drinken" Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe Boeren vanaf 1 januari te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV