De Zaak van je Leven: man vermoordt zijn vrouw maar herinnert niets (video)

De Zaak van je Leven: man vermoordt zijn vrouw maar herinnert niets (video)

Het lichaam van de vermiste Russische yogadocent Julia Chernyshov wordt in januari 2018 aangetroffen in een metalen kist, op het dakterras van haar woning. Ze is vermoord en daarna in stukken gezaagd door haar man Andrei. Hij herinnert zich niks van het fatale moment, zegt onderzoeksleider Ger Emmerik in het WNL-programma De Zaak van Je Leven. Hij voelde zich als een passagier op de achterbank die toekeek tijdens het hele incident.

De Zaak Van Je Leven is elke dinsdag rond 22.40 uur te zien bij NPO 2. Heb je De Zaak Van Je Leven gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Zaak van je Leven</em>: man vermoordt zijn vrouw maar herinnert niets (video) Het lichaam van de vermiste Russische yogadocent Julia Chernyshov wordt in januari 2018 aangetroffen in een metalen kist, op het dakterras van haar woning. Ze is vermoord en daarna in stukken gezaagd door haar man Andrei. Hij herinnert zich niks van het fatale moment, zegt onderzoeksleider Ger Emmerik in het WNL-programma De Zaak van Je Leven. Hij voelde zich als een passagier op de achterbank die toekeek tijdens het hele incident. De Zaak Van Je Leven is elke dinsdag rond 22.40 uur te zien bij NPO 2. Heb je De Zaak Van Je Leven gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Zaak Van Je Leven: politie vertrouwt man niet die vrouw als vermist opgeeft Bekijk deze video »
TV :
De Zaak van je Leven: man vermoordt zijn vrouw maar herinnert niets (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Zaak van je Leven: man vermoordt zijn vrouw maar herinnert niets (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier