Kijk LIVE: Kersttoespraak 2020 van Koning Willem-Alexander

Kijk LIVE: Kersttoespraak 2020 van Koning Willem-Alexander

Je kunt de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander hierboven terugkijken.

Traditiegetrouw houdt koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag zijn jaarlijkse Kersttoespraak, waarin hij Nederland een gezegende Kerst toewenst en fijne feestdagen toewenst. Je kunt te toespraak kijken via de livestream hierboven.

Waarschijnlijk zal de koning in zijn Kersttoespraak, die is opgenomen in de Chinese Zaal van Huis ten Bosch, uitgebreid ingaan op de extreme gevolgen van het coronavirus voor Nederland, die ook tijdens de Kerstdagen voelbaar zijn.

Heb je de kersttoespraak 2020 gemist? Je kunt de toespraak later terugkijken op Gids.tv. Ook zendt NPO 1 de toespraak om 18.00 uur opnieuw uit.

De Kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op vrijdag 25 december om 13.00 uur te zien op NPO 1, NPO 2, RTL 4, SBS 6 en op een de livestream hierboven. Bekijk hieronder de toespraak van 2019 terug.

Kijk LIVE: <em>Kersttoespraak 2020</em> van Koning Willem-Alexander Je kunt de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander hierboven terugkijken. Traditiegetrouw houdt koning Willem-Alexander op Eerste Kerstdag zijn jaarlijkse Kersttoespraak, waarin hij Nederland een gezegende Kerst toewenst en fijne feestdagen toewenst. Je kunt te toespraak kijken via de livestream hierboven. Waarschijnlijk zal de koning in zijn Kersttoespraak, die is opgenomen in de Chinese Zaal van Huis ten Bosch, uitgebreid ingaan op de extreme gevolgen van het coronavirus voor Nederland, die ook tijdens de Kerstdagen voelbaar zijn. Heb je de kersttoespraak 2020 gemist? Je kunt de toespraak later terugkijken op Gids.tv. Ook zendt NPO 1 de toespraak om 18.00 uur opnieuw uit. De Kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op vrijdag 25 december om 13.00 uur te zien op NPO 1, NPO 2, RTL 4, SBS 6 en op een de livestream hierboven. Bekijk hieronder de toespraak van 2019 terug. Bekijk ook Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de kerstvakantie? (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: volgens Duitse media is "Koning Willem-Alexander bijna overreden" Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander bezoekt corona-afdeling in Brabant (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Kersttoespraak 2020 van Koning Willem-AlexanderJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Kersttoespraak 2020 van Koning Willem-Alexander of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier