Kerstfilm A Rose for Christmas donderdag 24 december te zien bij RTL 8

Kerstfilm A Rose for Christmas donderdag 24 december te zien bij RTL 8

Al generaties lang bouwt de familie van kunstenares Andy Lindry praalwagens voor de Rose Parade, een optocht van met bloemen versierde praalwagens. Wanneer haar vader ziek wordt, is het aan Andy om het roer van het familiebedrijf over te nemen.

Bloeiende liefde
Andy ontkomt daardoor niet aan de veeleisende opdrachtgever, zakenman Cliff Baskers. Hij komt persoonlijk kijken of de bouw van de praalwagen voor zijn bedrijf in goede banen wordt geleid. Al snel blijkt dat hun ideeën behoorlijk van elkaar verschillen. Toch lijkt er ondanks de meningsverschillen iets moois op te bloeien tussen de twee.

A Rose for Christmas is vanavond, donderdag 24 december om 22:17 uur te zien bij RTL 8. Bekijk de preview hieronder.

Kerstfilm <em>A Rose for Christmas</em> donderdag 24 december te zien bij <em>RTL 8</em> Al generaties lang bouwt de familie van kunstenares Andy Lindry praalwagens voor de Rose Parade, een optocht van met bloemen versierde praalwagens. Wanneer haar vader ziek wordt, is het aan Andy om het roer van het familiebedrijf over te nemen. Bloeiende liefdeAndy ontkomt daardoor niet aan de veeleisende opdrachtgever, zakenman Cliff Baskers. Hij komt persoonlijk kijken of de bouw van de praalwagen voor zijn bedrijf in goede banen wordt geleid. Al snel blijkt dat hun ideeën behoorlijk van elkaar verschillen. Toch lijkt er ondanks de meningsverschillen iets moois op te bloeien tussen de twee. A Rose for Christmas is vanavond, donderdag 24 december om 22:17 uur te zien bij RTL 8. Bekijk de preview hieronder. Bekijk ook Nederlandse kerstfilm De Familie Claus 7 december bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bankhangen: Nederlanders reageren op nieuwe Netflix kerstfilms Bekijk deze video »
Film :
Kerstfilm A Rose for Christmas donderdag 24 december te zien bij RTL 8Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV