TERUGKIJKEN: persconferentie over brexit-deal EU en Verenigd Koninkrijk

TERUGKIJKEN: persconferentie over brexit-deal EU en Verenigd Koninkrijk

TERUGKIJKEN: persconferentie over <em>brexit-deal</em> EU en <em>Verenigd Koninkrijk</em> Je kunt hierboven de persconferentie van de EU en het VK over de gesloten brexit-deal terugkijken. Onder grote druk is het de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk gelukt een deal te sluiten om de Brexit op het gebied van handel iets dragelijker te maken. De persconferentie kun je hierboven live volgen. Je kunt de perconferentie hierboven LIVE kijken. Bekijk ook Enorme drukte bij Calais door naderende Brexit: bekijk de drone-beelden Bekijk deze video » Op1 gemist? Europa en Verenigd Koninkrijk stevenen af op handelsakkoord Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: persconferentie over brexit-deal EU en Verenigd Koninkrijk

Je kunt hierboven de persconferentie van de EU en het VK over de gesloten brexit-deal terugkijken.

Onder grote druk is het de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk gelukt een deal te sluiten om de Brexit op het gebied van handel iets dragelijker te maken. De persconferentie kun je hierboven live volgen.

Je kunt de perconferentie hierboven LIVE kijken.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: persconferentie over brexit-deal EU en Verenigd Koninkrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier