Kijk LIVE: Kerstnachtmis 2020 met pastoor Eric Seidel

Kijk LIVE: Kerstnachtmis 2020 met pastoor Eric Seidel

Kijk hier op donderdag 24 december om 23.30 uur LIVE naar de Kerstnachtmis 2020.

Op Kerstavond kun je in de late uurtjes bij NPO 2 kijken naar De Kerstnachtmis. De uitzending vindt plaats rechtstreeks vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Je kunt de dienst kijken via de livestream hierboven.

Heb je De Kerstnachtmis gemist? Kijk deze uitzending terug via Gids.tv.

De Kerstnachtmis wordt 24 december om 23.30 uur uitgezonden op NPO 2 en via de livestream hierboven. Daarna kun je de uitzending van De Kerstnachtmis ook terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE: <em>Kerstnachtmis</em> 2020 met pastoor Eric Seidel Kijk hier op donderdag 24 december om 23.30 uur LIVE naar de Kerstnachtmis 2020. Op Kerstavond kun je in de late uurtjes bij NPO 2 kijken naar De Kerstnachtmis. De uitzending vindt plaats rechtstreeks vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Je kunt de dienst kijken via de livestream hierboven. Heb je De Kerstnachtmis gemist? Kijk deze uitzending terug via Gids.tv. De Kerstnachtmis wordt 24 december om 23.30 uur uitgezonden op NPO 2 en via de livestream hierboven. Daarna kun je de uitzending van De Kerstnachtmis ook terugkijken bij Gids.tv. PLUS Kerstcommercial 2020: buschauffeur maakt indruk (video) Bekijk deze video » Zien: Dotan heeft bijzondere ontmoeting met de Paus voor kerstoptreden Bekijk deze video »
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Kerstnachtmis 2020 met pastoor Eric Seidel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier